Kerhotilan hakulomake yhdistyksille

Yhdistykset voivat hakea kerhotiloja itselleen tämän sivun lomakkeen kautta.

Seuravat kerhotilat (osoite, pinta-ala) ovat haettavissa:

OK20: entinen kuivaushuone, noin 45 m²
JMT7A: 30 m²
SMT6: entinen kuivaushuone, noin 30 m²
SMT12: entinen kuivaushuone

Vapautuvia kerhotiloja pääsee katsomaan yhteisellä kierroksella, joka järjestetään keskiviikkona 1.4.2015 (kokoontuminen klo 14.15 AYY:n keskustoimiston 2. kerroksen aulassa).

Kevään 2015 hakuaikataulu on seuraava:

Tilat ovat haettavissa ke 25.3. klo 12.00 – su 12.4. klo 23.59 välisen ajan ainoastaan haettaessa tämän sivun lomakkeella.

AYY:n tilatoimikunta käsittelee saapuneet hakemukset viikolla 16. AYY:n hallitus päättää tilojen myöntämisestä yhdistyksille tilatoimikunnan esityksestä viikolla 17.

Sopimukset tiloista pyritään tekemään toukokuusta 2015 alkaen. Vuokrasopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin sovita.

Yleistä tilojen jakamisen käytännöistä

Kun uusia kerho- tai varastotiloja vapautuu, ilmoitetaan niiden yleisestä hausta yhdistystiedotteessa. Kerhotilat jaetaan pääsääntöisesti niille yhdistyksille, joilla sellaisia ei ole ennestään. Yhdistysten saamat pisteet yhdistysavustushakemuksessa otetaan huomioon, mikäli pisteytyksessä tulee tasatilanne kahden tai useamman yhdistyksen kesken. Varasto- ja kerhotiloja jaetaan kuitenkin lähinnä hakemusten perusteella. Tilatoimikunta käy hakemukset läpi ja pisteyttää ne. Pisteet arvioidaan hakemusten perusteella. Pisteytystä käytetään pohjana, kun tilatoimikunta esittää tilan jakamista hallitukselle. Pisteytyksiä ei suoraan julkisteta, mutta perustelut valinnoille annetaan kirjallisesti hakijoille.

Kaksi tai useampi yhdistys voi hakea tilaa yhdistysten käyttöön yhteisellä hakemuksella. Tässä tapauksessa hakemuksesta on käytävä muiden pyydettyjen asioiden ohella ilmi, miten tilan hallinnointi ja vastuut (esimerkiksi vuokranmaksun kohdistaminen) tapahtuu eri yhdistysten kesken.

Pisteytysmalli yhdistysten hakemien kerho- ja varastotilojen
jakoa varten on luettavissa täällä.

 

 

Comments are closed.