Vuokra-asiat

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä taloushallintoon vuokranmaksuun liittyen. Valitse yhteydenoton aihe alta!

  • Eräpäivän siirtäminen: Jos haluat siirtää vuokranmaksusi eräpäivää vakituisesti, voit pyytää siirtoa lomakkeella. Muistathan perustella pyyntösi, ja ehdottaa sinulle sopivaa maksupäivää. Jos pystyt kuitenkin maksamaan vuokran ennen kuun 15. päivää, sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä erikseen, eikä pyytää eräpäivän siirtoa. Ennen kuun 15. päivää suoritetuista maksuista ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja.
  • Liikamaksut: Jos maksat vahingossa liikaa vuokraa, voit pyytää liikaa maksetun vuokran palautusta, tai ilmoittaa maksavasi tällä ennakkoa seuraavan kuukauden vuokrasta. Jos haluat palautuksen, lähetä tilinumerosi erillisellä sähköpostiviestillä tai toimita se henkilökohtaisesti AYY:n palvelutoimistoon. AYY ei ota tilinumeroita vastaan lomakkeen kautta, eikä suullisella ilmoituksella. Suosittelemme suojatun sähköpostin käyttöä kaikissa henkilötietoja käsittelevissä viesteissä.
  • Ongelmat vuokranmaksussa: Mikäli sinulla on vaikeuksia vuokranmaksussa ja haluat tehdä maksusopimuksen, pyydäthän yhteydenottoa tällä lomakkeella. Jos kolmas maksamaton vuokra erääntyy, menee vuokravelka automaattisesti perintään.
  • Muutos laskutukseen: Voit pyytää muutosta laskutustapaasi, jos esimerkiksi asut kaverin kanssa perheasunnossa, ja haluatte erillisten laskujen sijaan yhteisen laskun. Voit myös vaihtaa yhteisen laskunne erillisiksi laskuiksi.