Vakuudet

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä taloushallintoon vakuusmaksuihin liittyen. Valitse yhteydenoton aihe alta!

  • Vakuuden palautus: Vakuusmaksu palautetaan automaattisesti ilmoittamallesi tilille viimeistään kuun 20. päivä, mikäli kaikki vuokravelvoitteet on hoidettu, loppusiivous on asianmukaisesti hoidettu, eikä asunnolle ole aiheutettu normaalikulumisesta poikkeavaa vahinkoa. Jos et ole saanut vakuuttasi takaisin 20. päivään mennessä, voit pyytää sitä tällä lomakkeella.

    Ilmoitathan tilinumerosi ensisijaisesti Domossa. Voit tarvittaessa lähettää tilinumerosi vakuuden palautusta varten myös sähköpostitse (taloushallinto(at)ayy.fi) tai tuoda sen henkilökohtaisesti palvelutoimistolle. Mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää suojattua sähköpostia, suosittelemme käyttämään sitä omien tietojesi lähettämiseen. Emme ota tilinumeroita vastaan lomakkeella tai suullisella ilmoituksella.
  • Vakuuden siirto toiseen AYY:n asuntoon: Jos muutat AYY:n asunnosta toiseen, voit hakea vuokravakuuden siirtoa. Tällöin vakuus siirtyy koskemaan uutta vuokrasopimustasi. Vakuusmaksu on mahdollista siirtää vanhasta uuteen asuntoon lähes kaikkien AYY:n asuntojen välillä. Lähettämällä viestin tällä lomakkeella voit varmistaa, onko vakuudensiirto mahdollista uuteen asuntoosi ja pyytää siirtoa.