AK:n maja

Tarkastuslista, checklist | AK:n maja

 • Tervetuloa!
  Tarkista tullessasi onko tilassa tarkastuslistassa lueteltu irtaimisto. Avaimen kuittaaja on henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että tila on poistuttaessa vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin sinne tultaessa. Rikotuista ja hukatuista tavaroista peritään korvaus.

  Welcome!
  When you arrive, please check that the items on this list are in place. Remember that the person who signed the rental agreement is personally responsible of the equipment of the rental facility and the cleanliness of it. The place has to be at least as clean when people leave as when the rental began. You will be fined if you break or lose any equipment.

 • DD dot MM dot YYYY
 • Taho/vastuuhenkilö | Party/responsible person
 • Drop files here or
  Max. file size: 16 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 16 MB.
   • Remember to clean up after your visit!
    Clean the floor & wash the dishes. Do not leave any trash around the yard. Please turn off the lights and lock the doors when you leave.

    Poistuessasi tilasta tarkista:

    Päärakennus
    Siivoa tila roskista. Muista myös siivota parvi. Tiskaa astiat ja tyhjennä jääkaappi. Ethän jätä majalle mitään! Vie roskat risteyksessä sijaitsevaan roska-astiaan ja vaihda roskakoriin uusi pussi. Pyyhi käytetyt pöydät ja tuolit. Varastoi käytetyt patjat olohuoneen sohvan sisään. Säädä patterit +5 asteeseen (kesäaikaan pois päältä) Muista lukita ovet lähtiessä. Jos ovi ei mene lukkoon, nosta kahvasta samalla kuin vedät sen kiinni. Sammuta valot ja kytke sähkölaitteet pois päältä / ota pistokkeet irti.

    Saunarakennus
    Mikäli saunaa on käytetty, huuhtele lauteet ja suihkuhuoneen lattia. Kuivaa lattiat lastalla ja tarkista että tuuletusräppänä on auki. Tyhjennä pesuhuoneen pata, vesiastiat ja tulipesät. Siivoa pukuhuone ja lakaise lattia.

    Vaja ja piha
    Siivoa piha roskista. Tarkista että työkalut on vajassa, vaja lukossa ja avain omalla paikallaan eteisessä.

    Ulkohuussi Villa Äpy
    Siivoa huussi roskista ja karikkeesta. Tarkista että hyllyllä on vessapaperia ja astiassa kariketta. Täydennä tarvittaessa vajan päädystä löytyvästä varastosta.   • Jos tilassa menee jotain rikki varauksenne aikana, se jää muuten huonoon kuntoon tai varauksen aikana tapahtuu jotain muuta, joka haittaa tilan käyttöä tulevaisuudessa, olethan rehellinen ja olet heti yhteydessä Majasäätiön majavastaan tai puheenjohtajaan (yhteystiedot majakansiossa) . Nopeasti tietoon tulevat viat ovat nopeampia korjata ja näin tilat pysyvät paremmassa kunnossa.

    If something breaks during your rental or if the place is left in an otherwise bad shape, or if during the rental anything happens that might make the usage of the space worse in the future, please be honest and report it by contacting the cabin responsive or the head of the board (contact information in the maja manual). Flaws that are reported quickly are also fixed quicker.