Tervehdykset

Tirehtöörin turinat

Heipähei ISOt!
Wappu on jo kauan sitten ohi ja valta on siirtynyt edellisiltä ISOilta teille. Nyt on teidän vuoronne olla fuksien tuki ja turva ja samalla uskomaton tyyppi, joka uskaltaa tehdä vaikka mitä!

Muistat varmaan informaatiotulvan ja sekavan ensimmäisen viikkosi. Nyt sinun tehtäväsi on olla pelastaja ja auttaa fuksit turvallisesti rantaan tulvan kourista. Sinulla pitää olla vastaukset kaikkiin kysymyksiin tai ainakin tieto, mistä vastaus löytyy.  Toivottavasti tämä ISO-opas on apunasi hädän hetkellä.

ISOvuodesta on mahdollisuus tehdä vielä fuksivuottakin parempi. Muista erityisesti olla itse innostunut, se tarttuu fukseihinkin. (Samoin tarttuu epäinnostuneisuus.) Ole täysillä mukana ja osallistu kaikkeen: vähän niin kuin fuksinakin. Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus tutustua helposti myös muiden kiltojen edustajiin ISOtapahtumissa! Ota kaikki irti minkä saat!

Ihanaa, että olette lähteneet hommaan. Olette ehdottomasti mahtavia, ihania ja parhaita! Muistakaa se.

Pusu ja halaus,
Matleena Kukkonen
ISOtirehtööri

Majurin murinat

Hellurei arwon ISOhenkilö!

Aivan mahtavaa, että olet lähtenyt ISOhenkilöksi! ISOna osallistut tärkeään ja perinteikkääseen tehtävään: fuksikasvatukseen.

Minulle ja fuksitoimikunnalle fuksikasvatus on sydämen asia. En voi liikaa korostaa merkitystäsi osana tätä kokonaisuutta, jossa tulet toimimaan rinnallamme. Aktiivisella ISOilulla sinä autat meitä ja helpotat taakkaamme sekä saat varmasti uusia ystäviä ja kokemuksia. Vastuuta sinulla on tehtävässäsi paljon, mutta tukiverkostosi on myös laaja, puhumattakaan ISOuden tuomista luontaiseduista.

Fuksina Otaniemessä on kaikkea uutta ja ihmeellistä, muistat tämän varmasti itsekin. Ojenna siis auttava kätesi aina tarpeen vaatiessa, mutta anna fuksien myös löytää ja kokea uudet asiat omakohtaisesti. Muista myös, että olet fukseille lähin esimerkki malliteekkarista, joten kanna siis tupsulakkiasi ylpeydellä, mutta asiaan kuuluvalla nöyryydellä. Näytä fukseille mitä teekkariyhteisöön kuuluminen tarkoittaa, kuinka täällä kaikki otetaan avoin mielin vastaan sekä kuinka kaikista pidetään huolta tilanteesta riippumatta.

Pidä avoin mieli mukanasi koko ISOmatkasi ajan ja muista välillä myös huolehtia omasta jaksamisestasi. ISOna toimimisen kuuluu olla ennen kaikkea hauskaa, joten älä unohda milloinkaan tätä, sillä hyvä fiiliksesi tarttuu fukseihisi ja saa myös heidät innostumaan opiskelijatoiminnasta ja -elämästä. Kannustan sinua myös tutustumaan ennakkoluulottomasti fuksien kanssa taiteiden ja kauppatieteiden opiskelijoihin.

Toivon sinulle hurjasti voimia ja tsemppiä tulevaan vuoteesi ISOna. Auta esimerkilläsi fukseja löytämään paikkansa teekkariyhteisössämme ja heitä kasvamaan teekkareiksi kanssamme.

Mikko Leino
Fuksimajuri

ps. Tule rohkeasti juttelemaan kanssani ja jos pelottaa tulla yksin, tuo samalla myös fuksisi tutustumaan minuun. En pure, näykin vain isällisesti.

Fuksimajuri ja ISOtirehtööri leikkivät puussa.Fuksimajuri ja ISOtirehtööri leikkivät puussa.