AYY + TJ + ITMK + FTMK

AYY

AYY on oma ylioppilaskuntamme. AYY tuo yhteen noin 15 000 taiteen, suunnittelun, talouden ja tekniikan opiskelijaa. Kaikki opiskelijat, jotka suorittavat Aalto-yliopistossa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa, ovat AYY:n jäseniä. Myös vaihto- ja jatko-opiskelijat voivat halutessaan liittyä AYY:n jäseniksi.

AYY tarjoaa ja tuottaa jäsenilleen palveluita ja mahdollisuuksia lähtien lukuvuosikalenterista ja opiskelija-asumisesta päätyen huikeisiin vapaaehtoispesteihin. Teemme työtä hyvinvointisi edistämiseksi sekä Aalto-yliopiston opetuksen kehittämiseksi.

AYY:ltä on mahdollisuus AYY:n jäsenenä vuokrata palveluja kuten pakettiauto tai sauna- ja kokoustiloja edulliseen hintaan. Katso lisää ayy.fi/tilat.

AYY:n palvelupisteen löydät kaikilta kolmelta kampukselta. Otaniemen palvelupiste ja
AYY:n asuntotoimisto löytyvät osoitteesta: Otakaari 11, Espoo
ayy.fi/palvelupisteet

Teekkarijaosto

pystiseli tuttavallisemmin TJ on AYY:n alla toimiva jaosto. Muita jaostoja ovat esimerkiksi aaltoyhteisöjaosto Aava, kansainvälisyysjaosto Mosaic ja yrityssuhdejaosto Aura. AYY:n alaiset jaostot pyörivät vapaaehtoisten voimin ja virkoihin haut ovat loppusyksystä.

TJ:n tehtävänä on vaalia ja kehittää teekkarikulttuuria. Teekkarijaosto järjestää vuoden kolmet isot bileet (Gravitaatio, Wappu ja Lakinlaskijaiset) ja muita tapahtumia (Hullu Jussi, Otatarhan ajot, Jämeränjälki). Samalla Teekkarijaosto kokoaa yhteen monet toimikunnat ISOtoimikunnan (ITMK), Fuksitoimikunnan (FTMK), Lukkaritoimikunnan (Lutku), Isännistön ja emännistön (IE), Hyvinvointitoimikunnan (HvTMK) sekä Juhlatoimikunnan (JTMK).

ITMK

eli ISOtoimikunta on toimikunta aivan teitä varten. ISOtoimikuntaan kuuluvat puheenjohtaja, kiltojen ISOvastaavat (tai mikä vastaava nimitys missäkin killassa onkaan) sekä kvISOilun edustaja jokaisesta koulusta. ISOtoimikunta järjestää teekkari-ISOkoulutukset, ISOjen virkistystapahtumia sekä koittaa saada teille kaikki tarvittavat tiedot ja taidot fuksien vastaanottoa varten. Vuoden aikana ei koskaan pidä epäillä kysyä keneltäkään ITMK:n jäseneltä apua ISOilussa, sillä meidän tehtävämme on osata vastata tai ottaa selvää! Syksyn ISOilukaudella virkistykseksenne järjestetään ainakin ISOsitsit, ISOjoulut sekä muut ISOt teemaillat tai vain rentoutukset. ISOtapahtumissa teillä on mahdollista verkostoitua myös muiden kiltojen ISOjen kanssa!

Kuvassa on ISOvastaavat ja ISOtirehtööri. Kv-edustus valitettavasti puuttuu kuvasta.

itmk14

 

FTMK

eli fuksitoimikunta koostuu kaikkien kiltojen fuksikapteeneista. Tiedättekin varmaan oman kokemuksenne perusteella mitä kaikkea fuksikapteenit tekevätkään. Tämän vuoden fuksitoimikunta on tämän näköinen.

ftmk-hires-17