Valitse sivu

Yhdenvertaisuuskyselyworkshop 21.11.

Kiinnostaako yhdenvertaisuuden kehittäminen Aalto -yhteisössä?

Yhdenvertaisuus on puhuttanut ylioppilaskunnassa ja yhteiskunnallisesti laajemminkin. Nyt tahdomme ylioppilaskunnassa selvittää, miten voisimme parhaalla tavalla kartoittaa yhdenvertaisuuden tilaa Aalto -yhteisössä. Tavoitteenamme on tuottaa vuoden 2016 yhdenvertaisuusraporttia (valitettavasti saatavilla vain suomeksi) tarkempi kuvaus erityisesti koetusta häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta sekä syrjinnästä yhteisössämme.

Alkuvuodesta 2019 keräämme tietoa kokemuksista jäsenkyselyllä, ja nyt kaipaamme kiinnostuneiden apua kyselyn laatimisessa! Tarvitsisimme näkökulmaa mm. seuraaviin kysymyksiin: mitä asioista kyselyllä selvitettäisiin? miten selvittää tietoa mahdollisesti kipeistäkin kokemuksista? Millaisista yhdenvertaisuushaasteista tarkkaan ottaen haluaisimme lisätietoa?

Järjestämme keskiviikkona 21.11. workshopin Avain Saunalle (Otaranta 8E) 16-18. Tarjolla pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan tulevaksi viimeistään 19.11. Jokainen on tervetullut osallistumaan omalla kielitaidollaan, käytämme tilaisuudessa työkielinä suomea ja englantia.

Tilaisuus on avoin kaikille Aalto yhteisön jäsenille, noudatamme tilaisuudessa turvallisen tilan periaatteita. Jokaisella osallistujalla on yhtäläinen oikeus tuoda mielipiteensä esille, mutta samalla velvollisuus olla toimimatta muita osallistujia kohtaan vahingollisella tavalla.

Ilmoittaudu mukaan: