Arwoisa arwoisa

 

 

 

 

 

 

Nyt kun Killan seitsemänkymmentävuotis-juhlavuosi on koittanut on arvollinen Pyöreän Tornin Killan raati katsonut ylön hartaan ja syvän harkinnan jälkeen aiheelliseksi kutsua koolle perinteisin menoin pidettävän aika-kokouksen.

Se pidettäköön Kukanpäivänä lauantaina 13.5.2017, tasan 70 vuotta ja kaksi päivää Killan perustavan kokouksen jälkeen. Juhlat alkavat ylhäällä Pyöreässä Tornissa kuohuvan siivittämänä klo 17 ja klo 18.30 siirrymme juhlapaikkaan, joka on sama kuin ennen muinoin killan aika-kokouksilla, eli juhlasali alla Pyöreän tornin (Vanhan Polin juhlasali, Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki).

Juhlaillallinen kustantaa 94 euroa. Maksulla katetaan tervetuliaismalja sekä juhla-ateria ohjelmineen. Hymnin jälkeen juhlakansa on vapaa rientämään haluamilleen jatkoille maan uumeniin.

Paikalle mahtuvien arvoisien määrää rajoittaa anniskelutilan asettamat rajoitukset, mitkä raati suureksi harmikseen on merkille pannut ja siten päättänyt, että kotiin jätettävä avecit on. Pukukoodina toimikoot miehille tumma puku, smokki tai frakki ja naisille iltapuku. Pukukoodiin sisältynee myös akateemiset kunniamerkit.

Korkia-arwoisen raadin puolesta tervetuloa!

Samalla käynnistettäneen juhlaisa laulukilpailu. Tarkoituksena olkoon suunnitella PTK-henkisiä lauluja, joita voitaneen päästä esittämään PTK 70v-juhlissa. Valmiita lauluja pyydettäneen lähettämään osoitteeseen ptk-kirjuri[ät]list.ayy.fi, jotta sanoja voitaneen printtailla myös juhliin mukaan. Juhlien loppupuolella julistettaneen kilpailun voittaja. Lukkaroinnista kiinnostuneita pyydettäneen myös ilmiantamaan itsensä raadille.

lyhyesti suomeksi:

-PTK 70-juhlavuosi vanhalla Polilla kukanpäivänä 13.5.2017
-juhlat ovat jäsenille sekä kutsuvieraille ja kustantavat 94e
-PTK-henkinen laulukilpailu avattu
-paikkoja on 130
-ilmoittautuminen pääjuhlaan aukeaa 10.3.2017 klo 12.00 ja sulkeutuu 10.4.2017 klo 12.00

 

Onnistunut ilmoittautuminen lähettää vahvistusviestin ja maksutiedot antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään 10.4. klo 12.00 osoitteeseen ptk-kirjuri [ät] list.ayy.fi

Vuosijuhliin paikkansa varmistaneet löytyvät ilmoittautuneet välilehdestä.

Varasijalla:

Displaying 1 - 1 of 1
Nimi First Last Pöytätoive/seurue
Seppo Ruohonen Seppo Ruohonen  
Displaying 1 - 1 of 1