Kukkajuhla

Vuonna 2017 aloitettu Pyöreän Tornin Killan 70-juhlavuotishistoriikkiprojekti huipentuu historiikin julkistusjuhliin eli Kukkajuhliin lauantaina 7.9.2019. Tule mukaan juhlistamaan tätä arvokasta tilaisuutta pöytäjuhlan merkeissä Wanhalla Polilla (Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki) sekä lunasta samalla ikioma historiikkisi!

Juhlat alkavat kuohuvan siivittämänä klo 18.00 ja pöytäosuutta päästään viettämään klo 19.00 alkaen Jugend-salissa. Illan aikana pääsemme seuraamaan historiikin juhlallista julkaisua, nauttimaan juhlaillallisesta teekkarilaulujen siivittämänä sekä viihtymään kulttuuriesitysten parissa. Lisäksi koko juhlien ajan on mahdollisuus vierailla ylhäällä Pyöreässä Tornissa ja tarkistaa, ovatko orret vielä paikallaan. Juhlien varsinaisen osuuden päätyttyä klo 23 jälkeen siirrymme kävellen läheiseen jatkopaikkaan, josta juhlakansalle on varattu oma tila (Pub Peräkammari, Eerikinkatu 2, 00100 Helsinki).

Juhlat kustantavat 100 € per osallistuja. Maksulla katetaan tervetuliaismalja ja juhla-ateria juomineen. Pukukoodina on coctail-asu akateemisilla kunniamerkeillä. Arwoisien avecit ovat tervetulleita tilaisuuteen. Huomioithan, että avecisi täytyy ilmoittautua erikseen. Paikkoja juhliin on rajoitetusti.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit tilata PTK:n 70-vuotishistoriikin joko kotiin toimitettuna tai noudettavaksi Kukkajuhlista. Historiikki tulee sisältämään ainutlaatuista tietoa killan perustamisvaiheista lähtien. Mikäli et pääse osallistumaan julkistusjuhliin, voit tilata oman historiikin ennakkoon osoitteesta https://lomake.ayy.fi/ptk/historiikki/

Varsinainen ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.6. klo 12.00 ja paikkoja on 129.

  • HUOM! Avecin tulee ilmoittautua erikseen (avecin ei tarvitse olla killan arwoisa)
  • Tätä kautta voi juhlaan osallistuva tilata sponsorihintaisen (50€) tai normaalihintaisen (35€) historiikin sekä ilmoittaa, haluaako historiikin toimitettuna juhlapaikalle vaiko postitettuna kotiin.
  • Tähän voi myös mainita jos haluaa esittää tarkkailijaraportin juhlissa tai jotain muuta spektaakkelimaista.

 

Onnistuneesta ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti ja nimi ilmestyy ilmoittautuneet-listalle. Ilmoittautuneet löytyy ylhäältä omalta sivultansa jossa voi rauhassa päivitellä välilehteä (F5) ilman tuplailmoja. Paikkasi juhlassa on varmistunut, kun maksu on suoritettu. Ennen 18.8. tehdyistä peruutuksista osallistumismaksut palautetaan. Myöhemmistä peruutuksista osallistumismaksut palautetaan vain jos varasijoilta saadaan ajoissa osallistujia.

Yhdistyksen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täältä

Ilmoittautuminen varasijoille aukeaa kun varsinainen ilmoittautuminen on täynnä

Varasijoille ilmoittautuminen: