Kevätkonklaawi

Kevätkonklaawi vietetään 25.4.2019 klo 17 alkaen Rambollin uudessa Suomen pääkonttorissa Ramboll Villagessa Espoon Perkkaalla, Turuntien kupeessa. Illan isäntinä toimivat arwoisat Mika Tarhala ja Jari Isaksson.

Ramboll on Suomen suurin suunnittelu- konsultointialan yritys, joka työllistää Suomessa 2 400 ja maailmalla 15 000 ammattilaista. Asemansa vuoksi Rambollilla on erinomainen vaikutusmahdollisuus yhteiskunnan ja rakennetun ympäristömme ratkaisuihin laajan toimintakenttämme vuoksi.

Suunnittelulla ja suunnitteluratkaisuilla on suuri vaikutus yhteiskuntaan ja tehokkaat suunnitteluratkaisut ovatkin osaltaan taistelemassa ilmastonmuutosta vastaan. Illan aikana kuullaan Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Kari Onniselän katsaus Rambollista sekä suunnittelu- ja konsultointialan näkymistä Suomessa. Rambollin osaamiseen paneudumme muutaman case-esimerkin avulla.

Lisäksi luvassa on ruokaa, juomaa, seurustelua sekä uudempaa ranskalaista torwimusiikkia.

 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 25.3. klo 12.00

Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 14.4. klo 24.00 

Ilmoittautuminen varasijoille aukeaa kun varsinainen ilmoittautuminen on täynnä (120) 

 

Onnistuneesta ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti ja nimi ilmestyy ilmoittautuneet-listalle. Ilmoittautuneet löytyy ylhäältä omalta sivultansa jossa voi rauhassa päivitellä välilehteä (F5) ilman tuplailmoja.

Yhdistyksen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täältä