Afterwork

Arvon Arwoisat,

Syksy on jo pitkällä ja kovaa vauhtia lähestyy myös aika, jolloin uudet arwoisat kutsutaan joukkoomme. Sen kunniaksi järjestämme Afterwork-tilaisuuden Dipolissa tiistaina 7.11. klo 17 alkaen.

Tilaisuus alkaa Lumituuli-auditoriossa konklaawilla, jossa esitellään uudet Arwoisat. Konklaawin jälkeen pääsemme kuulemaan Dipolin korjaushankkeesta sekä tekemään opastetut kiertokäynnit Dipolin uudistettuihin tiloihin.

Illan puhujina meillä ovat arkkitehti Päivi Hietanen (Aalto-yliopistokiinteistöt Oy), aiheena hankkeen toiminnallinen suunnittelu ja uudet toimitilakonseptit, sekä arkkitehti Pekka Sivula (Arkkitehtitoimisto ALA Oy), aiheena DIPOLIn korjaustöiden korjausprosessi arkkitehdin näkökulmasta. Heidän lisäkseen kiertokäynnillä on oppaana myös Jarmo Tiirikainen (Arkkitehtuuritoimisto Jarmo Tiirikianen Oy), joka on toiminut hankkeessa työmaa-arkkitehtina.

Kierrosten pääteeksi on tarjolla pientä iltapalaa sekä vapaata seurustelua.

 

Illan tarkempi aikataulu:

17.00 Konklaawi Lumituuli-auditoriossa (uusien Arwoisten esittely)

17.45 Dipolin korjaushankkeen toteutus

18.30 Opastetut kiertokäynnit 2 ryhmässä

19.00 Iltapalaa ja vapaata seurustelua

20.00 Tilaisuus päättyy

 

Paikalle mahtuu 50-60 arwoisaa. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 27.10. klo 12.00 ja  on auki perjantaihin 3.11. klo 12.00 asti.

Syksyterveisin,

PTK:n raati

 

Onnistuneesta ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti ja nimi ilmestyy ilmoittautuneet-listalle. Ilmoittautuneet löytyy ylhäältä omalta sivultansa jossa voi rauhassa päivitellä välilehteä (F5) ilman tuplailmoja.

 

Sorry. This form is no longer available.

 

Kysymyksiä ja peruutusilmoituksia voi lähettää osoitteeseen ptk-kirjuri [ät] list.ayy.fi

No show ilman peruutusta tulkitaan siten, että ko. Arwoisa ei halua olla mukana seuraavassa PTK:n tapahtumassa.