Halloped-verkkokurssin kehittämiskysely


Vastaa kyselyyn – mitä hallinnon opiskelijaedustajien tulisi tietää sinun korkeakoulustasi?

Hallinnon opiskelijaedustajat eli hallopedit ovat opiskelijoita, jotka ajavat opiskelijoiden asiaa Aalto-yliopiston erilaisissa päätöksentekoelimissä. AYY kehittää heidän koulutuksensa tueksi uudenlaista verkkokurssia, johon kaivataan sinun kokemustasi ja näkemystäsi siitä, mitä heidän tulisi jatkossa osata ja tietää omasta korkeakoulustaan ja sen erityispiirteistä.  Mikä on tärkein päätöksenteon paikka? Keneen kuuluu ottaa yhteyttä, kun haluaa vaikuttaaa?

Tällä lomakkeella voit auttaa meitä tekemään verkkokurssin, joka palvelee yliopisten monenlaisissa erilaisissa tehtävissä toimivien hallopedien kouluttamisessa!

Lisätietoa
Juha Isotalo, juha.isotalo@ayy.fi tai 050 531 8414

 

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink.

Comments are closed.