Opintoasiainsitsit / Study Affairs Sitsit Party


Tervetuloa Opintoasiainsitseille!

Johtosääntö rutisee, kun opintoasiat laitetaan kerralla kuntoon! Ylioppilaskunta ja yliopisto kutsuvat teidät sitsaamaan Aalto Design Factoryyn keskiviikkona 18.4. klo 19.00. Tervetulleita ovat kaikki opintovastaavat ja hallopedit. Olemme kuulleet huhua, että myös yliopiston puolella on kova vajaus sitsaamisesta, joten olemme varanneet myös 20 paikkaa yliopiston henkilökunnalle.

Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen päättyy 4.4.2018

Lisätietoja: Minna Mäkitalo, minna.makitalo@ayy.fi; Suvi Vendelin, suvi.vendelin@ayy.fi

Welcome to the Study Affairs Sitsit Party!

Rules and regulations tremble when we gather to put study affairs in order! This is a thank you for all your hard work in the world of administration and student advocacy from the student union and Aalto Univeristy. The event is at Aalto Design Factory Wednesday 18 April at 19.00. All study council members and student representatives are welcome, and we have reserved 20 places for university employees.

The event is free of charge. There are places for 60 people. Please tell if you have to cancel!

Sign up before 4.4.2018

 

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink.

Comments are closed.