Hallinnon opiskelijaedustajien koulutus maanantaina 15.1.

Hei!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää hallinnon opiskelijaedustajille koulutuksen maanantaina 15.1.2018 klo 17-19.00 Otaniemessä Kandikeskuksessa salissa U1 (Otakaari 1). Paikalle ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin hallopedit sekä opintoasioista vastaavat henkilöt järjestöistä. Kahvia ja kevyt välipala on tarjolla ennen koulutuksen alkua, joten paikalle kannattaa saapua klo 16.45.

Koulutuksessa käsitellään aluksi yhteisessä osiossa napakkaan tahtiin hallopedien vastuut ja rooli sekä tärkeimmät toimintaa ohjaavat säännöt. Sen jälkeen jakaannutaan korkeakouluittain suunnittelemaan omaa toimintaa. Pyydämme ennakkoon tutustumaan halloped-oppaaseen osoitteessa ayy.fi/hallopedopas.

Myöhemmin keväällä jatkamme korkeakoulukohtaisilla (ja Aalto-tasolla toimielinkohtaisilla) tapaamisilla.

Koulutus alkaa yliopiston tervehdyksellä ja pitämälläni info-osuudella klo 17-18. Tunti on varattu ohjatulle koulukohtaiselle toiminnalle, kuten yhteydenpidosta sopimiselle ja tavoitteiden pohtimiselle. Jos olet osallistunut jo koulutukseen aiemmin, voit tulla paikalle vasta klo 17. Koulutusta on uudistettu saatujen palautteiden perusteella, mutta myös toiveita sisällölle voi esittää.

 

***

Student Union of Aalto University organizes a basic training to student representatives at 15th of January 2018 17 pm to 19.00 pm in Otakaari 1 at Sali U1. All new and old student representatives are welcome to join! Coffee and a light snack will be served before the training, so please come at 16.45.

The training will consist of a tight package of information on rules conserning student representatives and their role in the system. Then we will split in to school specific groups to discuss how to organize and work together. Please get to know the guide for student representatives before the training. You can find the guide with different language versions at ayy.fi/hallopedopas

Later this spring we will continue with schools specific meetings.

The training will begin with university’s greeting. The info session will be until 18. From 18 to 19 there is guided school specific session to think about how you will communicate and work together and what are your goals. If you have participated in this training before, you can come straight to the latter session at 18. The training has been updated form last year based on feedback, and you can wish for topics.

 

Tervetuloa, welcome!

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink.

Comments are closed.