Varastokopit | Storage spaces | Förrådsutrymmen

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä varastokoppeihin liittyvistä asioista. Lisätietoa nettisivuilla.

With this form you can contact us on topics related to storage units. Further information in here.

Med den här form kan frågas om förrådsytrymmen. Tilläggsinformation här.AYY:n asuinkiinteistöissä on varastokoppeja saatavilla asukkaiden käyttöön. Riippuen asuintalostasi, varastot ovat joko asuntokohtaisia eli niitä on riittävä määrä kaikille asunnoille tai varastoja ei ole riittävästi kaikille. Asuntokohtaisia varastoja ei ole kohteissa Kääpiöidenpolku, Kaj Franckin katu, Otaranta, Rummunlyöjänkatu 1 ja 3, ja Jämeräntaival 1, 3, 5, 6 ja 7. Kaikkiin asukkaiden varastoihin on tehtävä erillinen varaussopimus, riippumatta siitä onko varastokoppi asuntokohtainen vai ei. Myöskään Haarniskatiellä tai Arkadiankadulla ei ole asuntokohtaisia varastoja, mutta Haarniskatien ja Arkadiankadun varastokoppijonot on nollattu, joten niiden varastokoppeja ei varata tällä lomakkeella, vaan ottamalla yhteyttä asumiseen: housing@ayy.fi.

Storage units are available in AYY’s residential properties for the use of residents. Depending on your building, the storage units are either apartment-specific, i.e. there is an adequate number of storage units for all apartments or there are not enough storage units for everyone. There are no apartment-specific storage units at Haarniskatie, Kääpiöidenpolku, Arkadiankatu, Kaj Franckin katu, Otaranta, Rummunlyöjänkatu 1 and 3, and Jämeräntaival 1, 3, 5, 6 and 7. A separate lease must be made for all storage units, regardless of whether a storage unit is apartment-specific or not. If you need a storage unit to Arkadiankatu or Haarniskatie, please contact housing@ayy.fi.

Huom! Varastokoppilomakkeen käsittelyajoissa on valitettavasti viivettä suuren kysynnän vuoksi. Pahoittelemme odotuksesta aiheutunutta vaivaa.

Please note! There is a delay in the response time regarding the storage unit form due to high demand. We apologize for the inconvenience.

  • Varastokopin tiedot | Storage unit information

  • MM slash DD slash YYYY
  • Yhteystiedot | Contact details