Aava

Aava eli Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhteisöjaosto luo ja vaalii Aalto-kulttuuria. Aavan tavoitteena on tuoda kaikki Aallon opiskelijat yhteen ja mahdollistaa yhdessä tekemisen iloa sekä suuria elämyksiä kaikille aaltolaisille alasta riippumatta.

Aava kehittää Aalto-yhteisöä ideoimalla ja toteuttamalla erilaisia tapahtumia lentopalloturnauksista zombilarppaukseen ja valtavista bileistä rentoihin leffamaratoneihin. Jokaisella Aavan jäsenellä on oma vastuualueensa, mutta sen lisäksi jaosto toteuttaa aktiivisesti yhteisiä projekteja ja muodostaa tiiviin pumpun. Aavassa ideoista tehdään totta, eikä tekemisen meininki lopu kesken!

Aavan alla toimivat Vuosijuhlatoimikunta, Liikuntatoimikunta, Humans vs. Zombies -toimikunta, Aalto Afterparty -toimikunta sekä liikuntatutorit.


Aava kuuntelee ja tekee, joten mikäli sinulla on ehdotuksia tai haluat tietää jonkun aavalaisen vastuualueesta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Aava 2016 löytyy osoitteesta http://ayy.fi/yhteystiedot/jaostot/aava/

 

 

Aava

Aava, Aalto University Student Union’s Community section, creates and fosters Aalto culture. Aava’s goal is to bring all Aalto students together and provide possibilities to do things together. Aava offers great experiences to all Aalto members, regardless of their field.

Aava develops the Aalto community by creating and implementing a variety of events, ranging from volleyball tournaments to zombie larp events and from huge parties to laid-back movie marathons. Each Aava member has their own area of responsibility. In addition, the section actively carries out common projects and forms a close-knit group. In Aava, ideas are made into reality and there is no lack of action!

The Anniversary Committee, Sports Committee, Humans vs. Zombies Committee, Aalto Afterparty Committee and sports tutors operate under Aava.

Aava listens and is active, so if you have any suggestions or would like to know about Aava member’s area of responsiblity, please do not hesitate to contact us!

 

Aava 2016 can be found in http://ayy.fi/en/contact-information/sections/aalto-community-section/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Aava

  1. Otso Brummer says:

    Toivottavasti pääsen mukaan tekee omaa pääainetta 🙂 tosi hieno merkki tänä vuonna!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *